Опис до патенту на корисну модель № 120668 "Газоаналізатор" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Євтушенко, Ганна Олександрівна; Евтушенко, Анна Александровна; Yevtushenko, Hanna (Державна служба інтелектуальної власності України, 2017)
Газоаналізатор містить джерело ультрафіолетового випромінювання, вимірювальний фотоприймач, оптичну проточну кювету, мікропроцесорний вимірювач, опорний фотоприймач, який встановлено з можливістю вимірювання інтенсивності ультрафіолетового випромінювання до входу в оптичну проточну кювету, який додатково оснащено радіоприймачем-передавачем
Keywords: газоаналізатор; ультрафіолетове випромінювання; вимірювальний фотоприймач; мікропроцесорний вимірювач