Маркетингові інструменти в системі бізнес - планування - Майборода, Ганна Олександрівна; Майборода, Анна Александровна; Maiboroda, Hanna (ТДАТУ, 2020)
Можна зазначити що, маркетинговий розділ відіграє важливу роль у загальній структурі бізнес-плану, на його основі визначається стратегія просування товарів на ринку, а отже підприємство стає більш ефективним, продукція буде користуватися більшим попитом, все це призведе в результаті до збільшення прибутку – кінцевої довгострокової мети будь-якого підприємства.
Keywords: маркетинг; маркетингова політика розподілу; бізнес-планування; бізнес-план; продаж товару