Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології: матеріали IV Всеукраїнської науково-практична Інтернет-конференції. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Збірник матеріалів ІV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Сучасні комп’ютерні та інформаційні системи і технології» вміщує результати наукових досліджень співробітників закладів вищої освіти, наукових установ, докторантів, аспірантів, здобувачів вищої освіти, фахівців з інформаційних технологій та комп’ютерних наук, розробки програмного забезпечення, комп’ютерної графіки, прикладної математики та цифрового бізнесу.