Оподаткування та звітність неприбуткових установ - Щербаков, К. С. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Неприбуткові підприємства, установи та організації — це підприємства, установи й організації, основною метою діяльності яких є не одержання прибутку, а провадження благодійної діяльності та меценатства, а також іншої діяльності, передбаченої законодавством
Keywords: неприбуткові підприємства; благодійна діяльність; меценатство