Обґрунтування конструкції спіральної морозильної камери шокової заморозки для швидкого охолодження продуктів харчування - Терервак, І. Р.; Якубовська, В. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Запропоновано конструкцію камери шокової заморозки, яка сконструйована на основі морозильної камери і спірального транспортеру; вона дозволяє заморожувати різні види продукції зі збереженням привабливого зовнішнього вигляду і корисних якостей
Keywords: камера шокової заморозки; охолодження; заморозка; морозильна камера; спіральний транспортер