Етичні помилки брендів і наслідки для довгострокової репутації - Балховітін, В. Е. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасному маркетинговому середовищі репутація бренду є стратегічним активом, що безпосередньо впливає на рівень довіри з боку споживачів, партнерів і суспільства в цілому. Етичність дій підприємства – це вже не «опціональний компонент», а обов’язковий стандарт поведінки. Особливо в умовах цифрового простору, де кожна помилка миттєво поширюється та стає предметом громадського осуду. Тема етичних помилок брендів стає дедалі актуальнішою у зв’язку зі зростаючими вимогами до прозорості, інклюзивноості та відповідальності бізнесу.
Keywords: бренди; етична помилка; репутація