Визначення вихідних даних для розробки математичної моделі оптимізації параметрів орієнтуючого пристрою садильного апарата машини для садіння підщеп плодових культур - Чижиков, Іван Олександрович; Чижиков, Иван Александрович; Chyzhykov, Ivan (ТДАТУ, 2014)
UK: У статті наведено обгрунтування конструкції пружини орієнтируючого пристрою , який застосовується для повертання підщеп у захватах садильного аппарата машини для садіння підщеп. Визначені вхідні параметри лдля проведення процедури оптимізації форми пружини пристрою удосконаленої конструкції. RU: В статье приведено обоснование конструкции пружины ориентирующего устройства, используемого для поворота подвоев в захватах посадочного аппарата машины для посадки подвоев. EN: The construction substantiation for spring orienting device being used for turning the stocks having been captured in the planting machine aggregate for stock planting has been given in the article. The input parameters for conducting the procedure with the device spring form of improved construction have been defined.
Определение исходных данных для разработки математической модели оптимизации параметров ориентирующего устройства посадочного аппарата машины для посадки подвоев плодовых культур
Input data defining for optimization mathematical model working out for planting machine orienting device for planting stocks of
Keywords: підщепа; садильний апарат; апарат дискового типу; конструкція машини; механізація садіння; плодові культури; якість прищеп; машина МПП-4