Особливості проведення смугового обробітку ґрунту в умовах півдня України - Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (ТДАТУ, 2021)
В результаті проведених досліджень було виявлено, що при смуговому обробітку ґрунту восени навесні необхідно проводити боронування також смуговими знаряддями для збереження смуг. Було запропоновано нову конструкцію для проведення ранньовесняного смугового обробітку ґрунту. В подальшому планується проведення досліджень щодо підтвердження його ефективності.
Keywords: обробіток ґрунту; смуговий обробіток ґрунту; лущення стерні; бур’яни; боронування