Проблеми формування фінансової та матеріальної бази органів місцевого самоврядування в умовах децентралізації бюджетних повноважень - Когут, І. А. (ТДАТУ, 2011)
UA: У статті розглядається фінансова та матеріальна база органів місцевого самоврядування. Визначено проблеми формування самодостатніх територіальних громад в умовах децентралізації бюджетних повноважень. Запропоновано напрями покращення фінансового забезпечення бюджетів місцевого самоврядування. EN: The capital and material base of organs of local self-government is examined in the article. The problems of forming of financially independent territorial communities in the conditions of decentralization of budgetary plenary powers are certain. Directions of improvement of the financial providing of local self-government budgets are offered.
Keywords: місцеве самоврядування; матеріальна база; фінансова база; доходи; місцевий бюджет; фінансові відносини; реформування; підприємництво; local self-government; material base; capital base; profits of local budgets