Якість кредитного портфеля та нові підходи до оцінки кредитного ризику банків України - Стоянчева, Н. (My University, 2021)
UK: На сучасному етапі розвитку глобалізаційних процесів у банківській системі одним із пріоритетних завдань є забезпечення стабільного функціонування і розвитку вітчизняних банків та банківської системи загалом. Кредитні операції банку є найбільш дохідними, але й найбільш ризиковими. EN: The article conducts an economic and statistical analysis of the modern state of credit activity of Ukrainian banks. Finding opportunities to manage problematic bank loans is one of the major priorities for further research in this area.
Credit activity of banks, levels of nondependent loans and new approaches to credit risk assessment
Keywords: кредити; банки; платоспроможність; позичальник; кредитні ризики