Вдосконалення конструкції мішалки для приготування дріжджового розчину в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.9683274.06.25) : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача СВО Бакалавр : спец. 133 Галузеве машинобудування ОПП «Комп’ютерний інжиніринг харчових і переробних виробництв» - Янель, Нікіта Володимирович (Запоріжжя : 2025, 2025)
Впояснювальній записці описана технологія виробництва дріжджового розчину і здійснений аналіз машин технологічної лінії. Для удосконалення обрана мішалка для приготування дріжджового розчину. Виконаний огляд конструкції мішалки, наведене запропоноване вдосконалення і необхідні розрахунки. Розроблені креслення деталей вдосконаленого вузла мішалки. Описані нормативні акти з охорони праці для підприємства, виконаний аналіз небезпек і розроблені заходи з підвищення стану охорони праці. Здійснений розрахунок економічної ефективності проведеного вдосконалення.
Keywords: дріжджовий розчин; конструкція; мішалка; вузол; розрахунок; обладнання; характеристика; міцність; вдосконалення; охорона праці; економічна ефективність