Опис до патенту на корисну модель № 86300 "Аеродинамічний сепаратор для насіння" - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Колодій, Олександр Сергійович; Колодий, Александр Сергеевич; Kolodii, Oleksandr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
Аеродинамічний сепаратор для насіння містить бункер, аспіраційний канал, вентилятор. В нижній частині аспіраційного каналу встановлені три розподілювачі, які розміщенні під кутами 90° відносно один одного і виконані з різними діаметрами патрубків
Keywords: сепаратор; бункер; аспіраційний канал; вентилятор; розподілювач; патрубок