Основи підприємництва у створенні власної справи - Чалов, С.; Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsainko, Mykola (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
В сучасних умовах формування та подальшого розвитку ринкової економіки головною формою господарювання стає підприємництво – особливий вид діяльності, який характеризується певним стилем і типом господарської поведінки, свободою вибору управлінських рішень та інноваційним характером здійснення, а також чіткою орієнтацією на досягнення успіху
Keywords: ринкова економіка; підприємництво; господарська поведінка; управлінські рішення