Обслуговуючі кооперативи: доцільність створення суб’єктами малого бізнесу в сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Львівський НУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2012)
UK: Розглянуто фактори необхідності кооперування суб’єктів малого бізнесу в сучасних умовах. Наведено конкретний приклад дискримінації дрібних товаровиробників при формуванні закупівельних цін на молоко. EN: The factors necessary cooperation of small business in modern conditions. The specific example of discrimination of small producers in the formation of purchasing prices for milk.
Service cooperatives: a feasibility for small business in agriculture
Keywords: обслуговуючі кооперативи; збутова діяльність; сільське господарство; малий бізнес; особисте селянське господарство