Трансакційні витрати аграрного підприємства - Шолох, Н. О. (My University, 2018)
Розвиток ринкових відносин сприяє неминучому розширенню масштабів сфери обігу. Поглиблення поділу праці, що сприяє збільшенню виробництва, одночасно підвищує витрати, пов'язані з обміном, оцінкою якості, вимірами параметрів предметів обміну, контролем над персоналом тощо.
Keywords: трансакційні витрати; кореляція; дохід; ефективність виробництва