Напрями розвитку доїльного обладнання від компанії «Делаваль» - Федоренко, В. А. (ТДАТУ, 2020)
Одним із способів поліпшення праці, є застосування сучасних розробок та інновацій у сфері доїння, а саме використання новітніх систем доїння. Компанія «ДеЛаваль» активно займається розробленням та впровадженням своїх розробок в цій галузі. Ці передові інноваційні рішення підвищують ефективність роботи «ДеЛаваль» на благо тваринницьким комплексам по всьому світу і сприяють прогресу в сфері поліпшення здоров'я тварин.
Keywords: сфера доїння; новітні системи доїння; робот-дояр® VMS ™ V300; робот-пушер OptiDuo ™; система DeLaval InService ™ All-Inclusive; додаток DelPro ™ Companion; підвісна частина DeLaval Evanza ™; піщаний стабілізатор DeLaval DSS11