Роль мислення як результат впровадження soft skills під час дистанційної освіти - Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: Визначено відмінності між інформацією та знаннями, виявлена роль мислення, що виникає у процесі навчально-пізнавальної діяльності. Встановлено значення, що вносять здобуті soft skills, як додаткові компетенції за умов дистанційного навчання. EN: We identified the differences between information and knowledge, identified the role of thinking as a result of the process of educational and cognitive activities. Set the value of soft skills as additional competencies in terms of distance learning.
Keywords: мислення; пізнання; soft skills; активне навчання; дистанційне навчання; thinking; cognition; soft skills; active learning; distance learning