Практичні рекомендації шляхів зниження витрат електроенергії в умовах експлуатації на зернопунктах - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, 2014)
UK: Запропоновано практичні рекомендації шляхів зниження витрат електроенергії в умовах експлуатації на зернопунктах. EN: Are offered practical recommendations of the ways of the reduction of the consuption to electric energy in condition of the usages on corn points.
Keywords: питомі витрати електроенергії; раціональне використання електроенергії; зернопункт