Гідравліка: навчально-методичний комплекс: навчально-методичний посібник - Дуганець, В. І.; Бендера, І. М.; Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентиевич; Didur, Volodymyr; Олексійко, С. Л.; Михайлович, Я. М.; Гуцол, Т. Д.; Краснолуцький, П. П.; Чекменьов, В. В. (My University, 2013)
Комплекс призначений для самостійного вивчення дисципліни в умовах кредитно -модульної організації навчального процесу студентами аграрних вищих навчальних закладів денної та заочної форми навчання напряму 6.100202 «Процеси, машини і обладнання агропромислового виробництва». Навчально-методичний посібник містить навчально-методичний комплекс з дисципліни «Гідравліка», в який входять: навчальна програма з дисципліни; викладений лекційний матеріал, питання для самоконтролю та літературні джерела з кожної теми; інструктивні матеріали до лабораторних та практичних занять; тематика та індивідуальні завдання для самостійної роботи; завдання для контролю якості знань; список рекомендованої літератури і додатки.
Keywords: рівняння Бернуллі; теорія подібності; напірний трубопровод; об'ємні гідравлічні машини; водопровідні мережі