Дипломне проектування зі спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Методичнi вказівки. «Правила оформлення» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» - Назаренко, Ігор Петрович; Квітка, Сергій Олексійович; Діордієв, Володимир Трифонович; Гулевський, Вадим Борисович; Борохов, Іван Валерійович; Nazarenko, Ihor; Kvitka, Serhii; Diordiiev, Volodymyr; Hulevskyi, Vadym; Borokhov, Ivan (Мелітополь : ТДАТУ, 2018)
Дані методичні вказівки призначені для забезпечення єдиних вимог до структури і оформлення дипломних проектів, що виконуються здобувачами ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Метою методичних вказівок є встановлення уніфікованих загальних вимог до структури дипломного проекту у відповідності до чинних нормативних документів. Мета реалізується вирішенням наступних завдань: навчити студентів орієнтуватися у сучасній нормативній документації; навчити студентів грамотно оформлювати результати своїх досліджень; ознайомити викладачів і нормоконтролерів з вимогами чинних нормативних документів щодо структури дипломного проекту; надати студентам вказівки щодо оформлення дипломного проекту, який передбачено навчальним процесом, відповідно встановлених уніфікованих вимог. Методичні вказівки розроблені відповідно до Держстандартів України.
Keywords: вимоги до оформлення текстової частини дипломного проєкту; вимоги до оформлення графічної частини дипломного проєкту; структура дипломного проєкту