Актуальність впровадження штучного інтелекту у закладах вищої освіти - Лубко, Дмитро Вікторович; Lubko, Dmytro (Київ : УкрІНТЕІ, 2024)
UA: Актуальність даної проблематики включає у себе: дослідження та розвиток науки, технології, інженерії та математики; покращення навчання; оптимізацію управління; розвиток електронного навчання; розвиток інновацій; персоналізоване навчання; впровадження технологій розпізнавання обличчя та біометрії; розширення можливостей дистанційного навчання; автоматизацію адміністративних процесів; глобальну конкурентоспроможність закладів вищої освіти. /// EN: The relevance of this issue includes: research and development of science, technology, engineering and mathematics; improving learning; management optimization; development of e-learning; development of innovations; personalized training; introduction of face recognition and biometrics technologies; expansion of distance learning opportunities; automation of administrative processes; global competitiveness of higher education institutions.
Relevance of the implementation of artificial intelligence in institutions of higher education
Keywords: штучний інтелект; актуальність; заклади вищої освіти; покращання освіти