Теоретичні основи сутності малого бізнесу - Курган, Л. П. (My University, 2019)
Важливим значенням для країн з ринковою економікою є саме малий бізнес. Згідно з міжнародним досвідом, важливою умовою розвитку країни є успішна національна економіка, а значить й успішний розвиток малого бізнесу
Keywords: малий бізнес; ринкова економіка; національна економіка; економіка країни