Стан і перспективи розвитку інноваційних технологій в агропромисловому комплексі - Єльцов, С. С.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2021)
Наукові дослідження вимагають щорічного масштабного фінансування і всебічної державної підтримки, оскільки від цього залежить науковий рівень і якість новацій, що надзвичайно важливо в умовах поширення на українському ринку науково-технічної продукції конкурентоспроможних іноземних техніки і технологій, які за своїми техніко-економічним параметрам не поступаються, а часом і перевершують вітчизняні аналоги.
Keywords: сільське господарство; інноваційна модель розвитку; впровадження інновацій; інноваційна діяльність