Спонсорство як синтетичний засіб маркетингових комунікацій - Плясецька, В. Р. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Усе більше українських компаній включають спонсорство в практику роботи з громадськістю. Сюди можна віднести підтримку проектів в галузі культури, науки і спорту або інших соціально-значущих сфер. Дж. Берет, С. Моріарті [1] зазначають, що спонсорство – це надання фінансової підтримки певному виду діяльності чи організації для того, щоб вони могли бути здійснені
Keywords: спонсорство; маркетингові комунікації; синтетичні засоби маркетингових комунікацій