Академічна доброчесність як складова забезпечення якості освіти - Іщенко, Т. Д.; Шишкіна, Г. В.; Ніколаєва, І. В. (My University, 2018)
Інтернет створив небачену досі можливість будь-кому в будь-якій точці світу доторкнутися до знань, які людство накопичувало тисячоліттями. Філософські трактати, наукові диспути й найновіші теорії – все, за бажанням, отримує користувач всесвітньої павутини. На перший погляд це звучить як безсумнівне благо. Проте, одночасно з можливостями, інтернет несе в собі багато загроз і вже сформував великий список проблем, актуальність яких важко перебільшити. Однією з них є недотримання норм академічної доброчесності як невід’ємної частини академічної культури української освітянської спільноти.
Keywords: якість освіти; академічна доброчесність; доброчесність в освіті; написання рефератів