Проблеми підготовки інженерних кадрів - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr (Люкс, 2014)
Проаналізовано сучасний стан підготовки інженерних кадрів і роль кафедри у розвитку і використанні сучасних освітніх технологій, керуванні інноваціями в інформаційно-освітньому середовищі.
Keywords: освіта; інженерні кадри; інновації; технології; інформаційно-освітнє середовище