Оподаткування фермерських господарств: законодавчі зміни 2018 року - Косторной, Сергій Володимирович; Косторной, Сергей Владимирович; Kostornoi, Serhii (Запоріжжя: ЗНУ, 2018)
Сільськогосподарські товаровиробники в Україні можуть використовувати спрощену систему оподаткування – бути платниками єдиного податку четвертої групи. До вступу в дію Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств" № 2497 від 10 липня 2018 року [ така можливість була тільки у юридичних осіб.
Keywords: товаровиробники; оподаткування; підприємці; єдиний внесок; соціальне страхування; бюджет