Маркетингові онлайн комунікації - Кашуба, Н. І. (My University, 2019)
Потрібно звертати увагу в соціальних медіа на просування блогу, робота з тематичними форумами, пряма реклама в тематичних спільнотах і на сторінках популярних блогерів та вірусний маркетинг. Соціальні медіа дають довгостроковий результат за умови його правильного використання.
Keywords: веб-сайти; інтернет-маркетингові комунікації; соціальні медіа; Інтернет; маркетинг