Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки). № 3 (49) - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного (економічні науки) включений до Переліку наукових фахових видань України, є науковим виданням, в якому можуть бути опубліковані основні результати дисертаційних робіт (наказ МОН №1328 від 21.12.2015 р.). У Збірнику включені публікації за рубриками:менеджмент, страхування, облік і оподаткування, інноваційна діяльність підприємств, підприємництво, торгівля та біржова діяльність, фінанси, банківська справа тощо.
Scientific papers OF DMYTRO MOTORNYI TAVRIA STATE AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (ECONOMIC SCIENCES), № 3 (49)
Keywords: менеджмент; страхування; облік і оподаткування; інноваційна діяльність підприємств; підприємництво; банківська справа; торгівля та біржова діяльність; фінанси