Розробка веб-системи для продажу органічної їжі з використанням Vue.js - Васковський, А. С. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Попит на органічну їжу з кожним роком зростає все більше і більше. Це зумовлено зацікавленістю людей споживати корисні продукти харчування та дбати про своє здоров’я та здоров’я своїх рідних. Як показують дослідження, 75% людей в Україні потенційно готові купувати органічну продукцію та навіть переплачувати на 10% більше у порівнянні зі звичайними продуктами [1]. Але не весь потрібний асортимент може бути у наявності та в одному місці. Часто для того щоб знайти деякі позиції товарів необхідно відвідати не тільки великі мережеві магазини, але й ринки, ярмарки або інтернет магазини. Кількість людей які віддають перевагу онлайн шопінгу зростає з кожним роком. У 2024 році українці витратили на онлайн-покупки 239 мільярдів гривень, що на 25% більше, ніж у 2023 році.
Keywords: веб-система; органічна їжа; Vue.js; інтернет торгівля