Концепція енергетичного та кормового забезпечення виробництва продукції тваринництва - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (Поліський національний університет, 2020)
Таким чином на підставі аналізу літературних джерел і власних досліджень ми вважаємо, що для забезпечення енергетичних і кормових потреб виробництва тваринницької та іншої сільськогосподарської продукції, рицина є найбільш бажаною олійною культурою, виробництво якої на півдні України нажаль призупинено.
Keywords: нафтопродукти; рицини; касторова олія; паливно-мастильні матеріали; біодизель; отримання палива