Опис до патенту на корисну модель № 127152 "Апарат оброблення стічних вод гальванічних відділень" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Апарат оброблення стічних вод гальванічних відділень містить корпус, нижня частина якого має конусну форму, електродну систему (анод і катод), діелектричну прокладку, колектор, трубопроводи підведення стічних вод у верхній частині апарата, відведення обробленої води і скидання шламів. При цьому на половині висоти корпусу апарата додатково встановлено чотири трубопроводи перпендикулярного до корпусу підведення стічних вод на оброблення
Keywords: стічні води; гальванічні відділення; електродна система; трубопровод; апарат оброблення стічних вод