Засоби діагностики сучасних автотранспортних засобів - Шокарев, Олександр Миколайович; Шокарев, Александр Николаевич; Shokarev, Oleksandr; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Нинішня економічна ситуація на світовому паливному ринку веде до того, що відбувається подорожчання експлуатації автотранспорту. Все це змушує власників транспортних засобів звертати пильну увагу на їх оптимальний режим роботи, який в першу чергу залежить від грамотної діагностики його вузлів. Економія паливно-експлуатаційних ресурсів сучасного автомобіля безпосередньо залежить від оптимально вивірених параметрів роботи всіх вузлів і агрегатів автомобіля
Keywords: визначення технічного стану об'єктів; діагностика; комп'ютерна діагностика; системи самодіагностики; діагностична система автомобілів; бортова діагностика; діагностичне обладнання; мультимарочне обладнання; портативне обладнання