Колійна система землеробства як технологія сталого розвитку агровиробництва - Кувачов, Володимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Дружич, Василь Миколайович; Шевченко, Сергій Олександрович; Зеленов, Кирило Олександрович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Сучасні виклики сталому розвитку агровиробництва – це сукупність проблем і тенденцій, які загрожують або ускладнюють досягнення економічної ефективності, екологічної рівноваги та соціальної відповідальності у сільському господарстві.
Keywords: агровиробництво; колійна система землеробства