Удосконалення системи краплинного зрошування маточно-живцевого черешневого саду - Галігузов, О. О. (ТДАТУ, 2021)
Агрокліматичні умови зони в цілому сприятливі для вирощування садивного матеріалу у розсаднику, за виключенням невідповідності кількості опадів вимогам щодо вологозабезпечення рослин у певні фази вегетації. Отже, для отримання стабільно високого виходу стандартних саджанців у цих умовах, необхідно застосовувати зрошення.
Keywords: маточно-живцевий сад; зрошення саду; полив насаджень; поливні лінії; насосна станція; фільтрувальна станція