Установки та пристрої для виробництва ріпако-метилового ефіру та сумішевого біопалива - Кушлик, Руслан Романович; Кушлык, Руслан Романович; Kushlyk, Ruslan; Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович; Nazarenko, Ihor (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: В роботі проведено аналіз сучасних установок та пристроїв для виробництва ріпако-метилового ефіру та сумішевого біопалива. RU: В работе проведен анализ современных установок и устройств для производства рапс-метилового эфира и смесевого биотоплива. EN: The analysis of modern facilities and equipment for the production of rapeseed methyl ester and blend biofuels.
Установки и устройства для производства рапсо-метиловых эфиров и смесевого биотоплива
Installation and device for rape-methyl ester and mixed biofuel
Keywords: дизельне паливо; сумішеві біопалива; пристрої; ріпако-метиловий ефір; установки