Стратегічний аудит - Сахно, Людмила Анатоліївна; Сахно, Людмила Анатольевна; Sakhno, Liudmyla (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Серед класичних визначень аудиту зустрічається наступне: "Аудит – це підприємницька діяльність стосовно перевірки бухгалтерського обліку та фінансової звітності підприємств на відповідність нормам і правилам ведення обліку на території тієї чи іншої держави". Тобто, в частині що стосується класичного бухгалтерського аудиту, головна мета його проведення – це оцінка стану бухгалтерського обліку на підприємстві та консультування з питань відповідності законодавчим нормам і правилам ведення обліку. EN: Examines the concept and essence of the strategic audit of a company and identifies its object, purpose and function.
Keywords: аудит; бухгалтерський облік; податки; функції стратегічного аудиту; enterprise; strategic audit; strategic decisions