Організація системи технічного обслуговування - Гаранін, В. В. (My University, 2021)
Організація системи технічного обслуговування залежить від матеріальної бази ремонтних майстерень, їх розташування відносно тваринницьких ферм.
Keywords: технічне обслуговування; матеріальна база; ремонт машин; тваринницкі ферми