Дослідження енергетичних показників електродних систем електросепараторів - Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович; Nazarenko, Ihor (ТДАТУ, 2013)
UK: На підставі співставлення результатів математичного моделювання електричного поля багатоелектродних систем з експериментальними даними отримані графічні залежності, що дозволяють розрахувати теплові втрати в системах циліндричних багатофазних електродів електросепараторів. RU: На основании сопоставления результатов математического моделирования электрического поля многоэлектродных систем с экспериментальными данными получены графические зависимости, которые позволяют рассчитать тепловые потери в системах цилиндрических многофазных электродов электросепараторов. EN: On the basis of comparison of results of mathematical design of the electric field of the systems of multielectrodes with experimental information graphic dependences which allow to expect thermal losses in the systems of cylinder many phases electrodes of electroseparators are got.
Исследование энергетических показателей электродных систем электросепараторов
Research of power indexes of systems of electrodes of electroseparators
Keywords: електрод; електропровідність; електросепаратор; електричне поле