Післязбиральна обробка зернових мас - Букрєєв, Є. В.; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТУ, 2018)
Запропоновано технологічне обладнання для очищення зернової маси від домішок і сортування зерна.
Keywords: очищення зерна; зернові маси; післязбиральна обробка