Основи професійної етики та етикету як ключ до офісного менеджменту - Плотніченко, Світлана Романівна; Plotnichenko, Svitlana; Плотніченко, Сергій (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах стрімкого розвитку ділових комунікацій, цифровізації документообігу та зростання ролі персоналу як головного ресурсу організації, професійна етика й діловий етикет набувають особливого значення в системі офісного менеджменту.
Keywords: етична культура; професійна етика; ділова етика