Cучасна економічна освіта як нова хвиля та мегатренд розвитку епохи глобальної нестабільності - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman; Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia; Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna; Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia; et al. (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: В даному науковому дослідженні ми спробували дослідити порядок підготовки економістів-підприємців на основі поєднання моральноетичних цінностей, загальнолюдських та професійних якостей викладача. Виявлено загальні професійні закономірності у реалізації підготовки викладачів до професійної діяльності в нових реаліях функціонування економіки. Головною метою даного дослідження – концептуалізація та систематиза- ція методичних та методологічних досліджень у формуванні фахівця економічного профілю. Запропоновано шляхи покращення професійних якостей викладача економічного профілю. EN: In this scientific research, we tried to investigate the preparation of economics-entrepreneurs on the combination of moral and ethical values, human and professional qualities of the teacher foundation. The general professional regularities in realization of teachers' preparation for professional activity in the new realities of functioning of the economy are revealed. The main purpose of this research is to conceptualize and systematize methodological research in the formation of specialist economic profile. The ways of the professional teacher of economic profile qualities improvement are offered.
Modern economic education as a new wave and megatrend of the global instability age development
Keywords: освіта; економічна освіта; суспільство; виховання; мораль; ринкова економіка; підприємницька культура; education; economic education; society; education; morality; market economy; entrepreneurial culture