Опис до патенту на корисну модель № 131217 "Струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею вершків" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr; Лебідь, М. Р. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Струминний гомогенізатор молока з зустрічною подачею вершків містить корпус з центральним каналом подачі знежиреного молока, в місці найбільшого звуження якого розташований канал для подачі вершків. Канал для подачі вершків виконано зігнутим
Keywords: вершки; гомогенізатор; молоко