Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 5, т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2015)
Представлені результати досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, енергетики і автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва та прикладної геометрії, інженерної графіки. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей.
Keywords: машини і засоби механізації; переміщення грунту; саджанці; системи зрошення; очищення зерна; ресурсозбереження; кормові пелети; овеча вовна; вітроенергетична установка; гідропонна теплиця; електропостачання; параметричні коливання