Альтернативні джерела формування фінансових ресурсів в аграрному секторі економіки - Чкан, Ірина Олександрівна; Чкан, Ирина Александровна; Chkan, Iryna (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Розвиток агропромислового виробництва в Україні залежить від ефективного його фінансування. Але фінансування діяльності підприємств агропромислового сектора здійснюється з урахуванням специфіки функціонування цієї галузі, яка визначається сезонністю виробництва; наявністю значного часового інтервалу між періодами здійснення витрат та отримання кінцевих результатів; залежністю результатів діяльності підприємств та відповідно джерел фінансування від впливу природно кліматичних умов; необхідністю кредитного забезпечення операційної діяльності та подальшого успішного розвитку суб’єктів господарювання як наслідку впливу попередньо зазначених факторів тощо. EN: Alternative sources of formation of financial resources in the agrarian sector of the economy are considered, their bases and features are determined.
Keywords: фінансові ресурси; фінансування агропромислового комплекса; аграрний сектор економіки; financial support; bank lending; bill financing; agricultural receipts; leasing