Методологія обліково-аналітичного діджитал-забезпечення сталого розвитку підприємництва України - Сокіл, Олег Григорійович; Сокол, Олег Григорьевич; Sokil, Oleh (ННЦ «ІАЕ», 2020)
Теперішні зміни гео-політичних, економічних, соціальних та екологічних взаємовідносин ведуть до більшого взаємозв’язку та перетинання методів і засобів обліку, які в свою чергу активізують аналітичну складову. Це в рештірешт призводить до організації системи цифрових засобів, що сприятимуть підтвердженню гіпотези спроможності інституту бухгалтерського обліку забезпечити сталий розвиток підприємства, регіону, галузі чи країни в цілому.
Keywords: наукова школа; бухгалтерській облік; витрати; інтегрована звітність