Опис до патенту на корисну модель № 134295 "Тактильне рульове керування транспортного засобу з корекцією напрямку руху" - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Рульове керування транспортного засобу містить роз'єднаний рульовий вал, безконтактний багатополюсний високомоментний двигун, електронний контролер, датчик моменту, формувач керуючого впливу, гіроскоп, датчик швидкості руху транспортного засобу та датчик повороту рульового колеса та додатково оснащене датчиком позиціонування
Keywords: рульове керування; рульовий вал; безконтактний багатополюсний високомоментний двигун; електронний контролер; датчик моменту; формувач керуючого впливу; гіроскоп; датчик швидкості руху; датчик повороту рульового колеса; датчик позиціонування; транспортне машинобудування