Якісна освіта, як передумова сталого розвитку сільських територій - Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (Національна металургійна академія України, 2019)
Розвиток аграрного потенціалу країни – запорука стійкого економічного зростання. Загалом, як свідчить міжнародний досвід, на сьогоднішній день необхідним є перехід від централізованої аграрної політики, сконцентрованої на аграрному секторі, до більш інтегрованої політики розвитку сільської місцевості, що передбачає наявність зв'язку між економічними, екологічними, соціальними та територіальними аспектами життєдіяльності сільських територій
Keywords: якісна освіта; сталий розвиток сільських територій; аграрний потенціал; аграрний сектор