Виробництво овочів на фермерських городах за новими технологіями - Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii; Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman; Парахін, Олександр Олександрович; Парахин, Александр Александрович; Parakhin, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
UK: Робота присвячена особливостям технології крапельного зрошування в овочівництві. RU: Работа посвящена особенностям технологии капельного орошения в овощеводстве. EN: The work is dedicated to the personality of drip irrigation technology in olericulture.
Технология капельного орошения в овощеводстве
Drip irrigation technology in vegetable production
Keywords: крапельне зрошування; овочівництво; витрати води на полив; емітери.