Особливості застосування біопалива для мобільних енергетичних засобів - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Зубкова, К. В.; Щепачева, А. В. (ХДАУ, 2010)
Для переходу мобільних технічних засобів на біопаливо необхідне врахування слідуючих факторів: заміна деяких конструкційних матеріалів в паливних системах двигунів, перенастроювання програми вприскування та інш. Також необхідне забезпечення підтримки вітчизняного виробника у виробництві біосировини , встановлення єдиних стандартів на біопаливо.
Keywords: види палива; біопаливо; етанол; дизельне паливо рослинного походження